AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini eline almak

Kahve falında büyük abdestini eline almak

Kahve falında büyük abdestini eline almak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, istediği herşeye sahip olacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestini eline almak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler olabilir.

Kahve falında büyük abdestini eline almak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında eline büyük abdest yapmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdestin eline bulaştığını görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında büyük abdesti eline almak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret eder.

Kahve falında büyük abdestine basmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdeste böcek görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest tuvalete yapmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında eve büyük abdest yapmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir