AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdesti eline almak

Kahve falında büyük abdesti eline almak

Kahve falında büyük abdesti eline almak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kötü günler geçireceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti eline almak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermelisiniz.

Kahve falında büyük abdestin eline bulaştığını görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında eline büyük abdest yapmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdesti eline almak muradına ereceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestini eline almak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının büyük abdestini yaptığını görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine büyük abdestini yapmak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesin içinde büyük abdest yapmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yeni bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdest bozduğunu görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir