AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdest altına yapmak

Kahve falında büyük abdest altına yapmak

Kahve falında büyük abdest altına yapmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, huzur ve şifa bulacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kısmetlerin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdest altına yapmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunları işinizle karıştırmamalısınız.

Kahve falında büyük abdest altına yapmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altına büyük abdest yapmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestini altına yapmak yalan söylemeye, aksiliklerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük abdesti altına yapmak müjdeli olaylar yaşayacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin büyük abdest yapmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında donuna büyük abdest yapmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük abdest tuvalete yapmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla büyük abdest yapmak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, ardından bu kişiye açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir