AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdest almak

Kahve falında büyük abdest almak

Kahve falında büyük abdest almak mesleğine dört elle sarılacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, toplumda yükseleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abdest almak gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak ticaret adamı (kadını) olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yaptığını görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin büyük abdestini görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini büyük abdest yaparken görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve büyük abdest yapmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestte kurt görmek ondan faydalanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir