AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdest yaparken görmek

Kahve falında büyük abdest yaparken görmek

Kahve falında büyük abdest yaparken görmek şansının kötüye gideceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdest yaparken gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında büyük abdest altına yapmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açıkta büyük abdestini yapmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestini altına yapmak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestini kaçırmak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdest kaçırmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini beyaz görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yapmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odaya büyük abdestini yapmak ana baba sözü dinlemeye, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir