AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdest gidermek

Kahve falında büyük abdest gidermek

Kahve falında büyük abdest gidermek hayata karşı isteksizleşeceğine, endişelerinden kurtulacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdest gidermek gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Kahve falında büyük abdest gidermek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet ihtiyacını giderdiğini görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasret gidermek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette ihtiyaç gidermek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, hobilerine eğileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özlem gidermek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işarettir.

Kahve falında sarılıp hasret gidermek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ihtiyaç gidermek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir