AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin büyük abdest yaptığını görmek

Kahve falında birinin büyük abdest yaptığını görmek

Kahve falında birinin büyük abdest yaptığını görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin büyük abdest yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Kahve falında açıkta büyük abdestini yapmak kendi işinin başına geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yapmak kendisini işine veremeyeceğine, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest kaçırmak zahmete ve çileye düşeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini beyaz yapmak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında büyük abdest yapıp temizlemek iyileşeceğine, ferahlayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdestle oynamak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdest temizlediğini görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdesti yapmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir