AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette başkasının büyük abdestini görmek

Kahve falında tuvalette başkasının büyük abdestini görmek

Kahve falında tuvalette başkasının büyük abdestini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette başkasının büyük abdestini gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Kahve falında tuvalette büyük abdest temizlemek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete büyük abdest yaptığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet ve büyük abdest görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yaptığını görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, ticarette öne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete büyük abdestini yapmak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işarettir.

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yaptığını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest bozmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir