AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini büyük abdest yaparken görmek

Kahve falında kendini büyük abdest yaparken görmek

Kahve falında kendini büyük abdest yaparken görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, işlerinin hemen hallolacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini büyük abdest yaparken gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin amaçlarınızı farklılaştırmanız ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında büyük abdest bozmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdestini yapmak bazı zevklerinden geri kalacağına, her şeyin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestini beyaz yapmak yeni bir hayat kurulacağına, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalete büyük abdest görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük abdeste dokunmak insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta büyük abdestini yapmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine alamet eder.

Kahve falında büyük abdesti yapmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, bunun da geleceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdestine basmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir