AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyücüye fal baktırmak

Kahve falında büyücüye fal baktırmak

Kahve falında büyücüye fal baktırmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında büyücüye fal baktırmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız zorluklar getirebilir.

Kahve falında falcı büyücü görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet eder.

Kahve falında büyücüye fal baktırmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında büyücüyle konuşmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında büyücüye gitmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında burnu büyümek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında büyücü kadın görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsü büyümek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında büyücü öldürmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir