AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu büyümek

Kahve falında burnu büyümek

Kahve falında burnu büyümek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnu büyümek gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler iltifatların, romantik planların veya fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında burnu büyümek yeni ev eşyaları alınacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyücüden kaçmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında büyücü kadın görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında büyücü hoca görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyücü olduğunu görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyü ve büyücü görmek güzellik ve hayır geleceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyücü öldürmek zor bir dönem geçirileceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalettir.

Kahve falında büyücüyle konuşmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir