AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyücüye gitmek

Kahve falında büyücüye gitmek

Kahve falında büyücüye gitmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına delalettir.

Kahve falında büyücüye gitmek gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Kahve falında büyücüye gitmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, hayallerin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında kendini büyücü görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyücü görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında büyücü olmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına delalet eder.

Kahve falında kendini büyücü olarak görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında büyücüyle konuşmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnu büyümek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında büyü ve büyücü görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir