AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyücü kadın görmek

Kahve falında büyücü kadın görmek

Kahve falında büyücü kadın görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyücü kadın gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında yaşlı büyücü kadın görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyücü kadın görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyücü öldürmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında büyücüden kaçmak sorunların atlatılacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyücü görmek işlerin başına geçeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kendini büyücü olarak görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyücü erkek görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında büyücüye gitmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sorunların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir