AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızır ın elini öpmek

Kahve falında hızır ın elini öpmek

Kahve falında hızır ın elini öpmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kazancını artıracağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret eder.

Kahve falında hızır ın elini öpmek gördüyseniz:

  • Provokatif yorumlar veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hızır ın elini öpmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında hız yapan araba görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnuna hızma takmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında hızır as görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Kahve falında arabada hız yapmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hızma bulmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına tabir olunur.

Kahve falında motorla hız yapmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir