AnaSayfa / Genel / Kahve falında burs kazanmak

Kahve falında burs kazanmak

Kahve falında burs kazanmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, korkularını yeneceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, harama göz dikmeyeceğine delalettir.

Kahve falında burs kazanmak gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında burs kazanmak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bursluluk sınavını kazanmak fesada ve haksızlığa karışacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bursa görmek bazı adımlar atacağına, hep dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bursa ulu cami görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında burs görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bursauda olduğunu görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bursa şehrine gitmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet eder.

Kahve falında burs çıktığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir