AnaSayfa / Genel / Kahve falında bursluluk sınavını kazanmak

Kahve falında bursluluk sınavını kazanmak

Kahve falında bursluluk sınavını kazanmak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, büyük başarıla kazanacağına, büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bursluluk sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında bursluluk sınavını kazanmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında burs kazanmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bursauda olduğunu görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bursa ulu camiyi görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burs almak kimse ile tartışmayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına inanılır.

Kahve falında bursa ulu cami görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burs çıktığını görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet eder.

Kahve falında bursauya gittiğini görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir