AnaSayfa / Genel / Kahve falında bursa şehrine gitmek

Kahve falında bursa şehrine gitmek

Kahve falında bursa şehrine gitmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, ruh sağlığının bozulacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Kahve falında bursa şehrine gitmek gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında bursa şehrine gitmek patron koltuğunda oturacağına, kırılacağına inanılır.

Kahve falında bursluluk sınavını kazanmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında bursauda olduğunu görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bursa görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında burs vermek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında burs almak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında burs çıktığını görmek sorunları ortadan kaldıracağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında burs kazanmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir