AnaSayfa / Genel / Kahve falında burs görmek

Kahve falında burs görmek

Kahve falında burs görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında burs gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir şeyler hissedebilirsiniz.

Kahve falında bursluluk sınavını kazanmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında burs almak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bursa ulu camii görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, hayatının daha kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında burs çıktığını görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Kahve falında bursauya gittiğini görmek maddi anlamda zarar edeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında burs kazanmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet eder.

Kahve falında burs vermek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında burs aldığını görmek üzüntünden sağlığından olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir