AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma şekeri yemek

Kahve falında elma şekeri yemek

Kahve falında elma şekeri yemek ticari anlamda yön değiştireceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında elma şekeri yemek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında elmalı şeker yemek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında elma şekeri yemek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında elma şekeri yediğini görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma şekeri görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında elma şeker görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında elma şekeri yapmak hayatının başarılarla dolacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elmalı şeker görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elma şekeri almak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir