AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda halka görmek

Kahve falında burnunda halka görmek

Kahve falında burnunda halka görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında burnunda halka gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Kahve falında burnunda halka görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın halka yüzük görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında halka seslenmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı halkası görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halkalı şeker görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halka görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş halka küpe görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah halka küpe görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir