AnaSayfa / Genel / Kahve falında halkalı şeker görmek

Kahve falında halkalı şeker görmek

Kahve falında halkalı şeker görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında halkalı şeker gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında halkalı şeker görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında halka seslenmek planlarının işe yarayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın halka küpe görmek hayırlı bir yola girileceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında halka tatlısı görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın halka görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında halka tatlı yemek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında demir halka görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halka konuşma yapmak güzel bir yola çıkılacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir