AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı halkası görmek

Kahve falında kapı halkası görmek

Kahve falında kapı halkası görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı halkası gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında kapı halkası görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş halka küpe görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında halkalı tatlı görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında halka seslenmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında halka oluşturmak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işaret eder.

Kahve falında halka görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında demir halka görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perde halkası görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir