AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayla kavga etmek

Kahve falında ablayla kavga etmek

Kahve falında ablayla kavga etmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işe başlanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ablayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Kahve falında ablayla kavga etmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ablasıyla kavga ettiğini görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasıyla kavga etmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ablasını gelin görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ablayla tartıştığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öz abla görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ablasıyla konuşmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ablasını görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir