AnaSayfa / Genel / Kahve falında ucu açık ayakkabı giymek

Kahve falında ucu açık ayakkabı giymek

Kahve falında ucu açık ayakkabı giymek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, büyük atılımlar yapılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ucu açık ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, art niyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ucu açık ayakkabı giymek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında beyaz açık ayakkabı giymek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında önü açık ayakkabı giymek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnu açık ayakkabı giymek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ucu yırtık ayakkabı giymek ticarette ilerleyeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında açık ayakkabı görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık renk ayakkabı görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında açık topuklu ayakkabı görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, bolluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir