AnaSayfa / Genel / Kahve falında buluta dokunmak

Kahve falında buluta dokunmak

Kahve falında buluta dokunmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında buluta dokunmak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz, karizmanız veya çalışkanlığınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında buluta dokunmak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutlara dokunmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulut üzerinde yürümek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına inanılır.

Kahve falında havada kara bulut görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah toz bulutu görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bulutsuz gökyüzü görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, fal sahibinin içine kapanacağına alamet eder.

Kahve falında duman bulutu görmek çok hayırlı şeylere, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında at şeklinde bulut görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir