AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulut ve güneş görmek

Kahve falında bulut ve güneş görmek

Kahve falında bulut ve güneş görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulut ve güneş gördüyseniz:

  • Keyifle olayları başlatabilirsiniz.

Kahve falında güneş ve bulut görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulut ve güneş görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buluttan bebek görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde bulut görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bulut üstünde yürümek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde oturmak maddi açıdan zarara uğranacağına, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutların yandığını görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir