AnaSayfa / Genel / Kahve falında buluşmaya geç kalmak

Kahve falında buluşmaya geç kalmak

Kahve falında buluşmaya geç kalmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında buluşmaya geç kalmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış biçiminizde yapacağınız değişiklikler rakiplerinizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında buluşmaya geç kalmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle buluştuğunu görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret eder.

Kahve falında buluştuğunu görmek fikirlerinin can bulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buluş bulmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında buluş yapmak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında buluşma görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle buluştuğunu görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle buluşamamak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir