Kahve falında buluş yapmak

Kahve falında buluş yapmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına yorulur.

Kahve falında buluş yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir öneri, teklif veya davet kulağınıza hoş gelmiyorsa ya da başka beklentileriniz varsa onay vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında buluş yapmak yeni işler alacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında buluşma görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında biriyle buluşamamak kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle buluştuğunu görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle buluştuğunu görmek helal ekmek yeneceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle buluştuğunu görmek nefsine yenileceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle buluştuğunu görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret eder.

Kahve falında buluşmaya geç kalmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top