AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur ve mercimek görmek

Kahve falında bulgur ve mercimek görmek

Kahve falında bulgur ve mercimek görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, ortaklıkların bozulacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalettir.

Kahve falında bulgur ve mercimek gördüyseniz:

  • Ya da ilerde zararını görebilirsiniz.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı yemek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek hayırlı haberler duyacağına, rütbe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında mercimek bulgur görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, kazancın günden güne düşeceğine yorulur.

Kahve falında bulgur ve mercimek görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur mercimek görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir