AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur pilavı dökmek

Kahve falında bulgur pilavı dökmek

Kahve falında bulgur pilavı dökmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur pilavı dökmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bulgur pilavı dökmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuklu bulgur pilavı görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur pilavı yapmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalet eder.

Kahve falında bulgur pilavı pişirmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında nohutlu bulgur pilavı görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur pilav pişirmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir