AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuklu bulgur pilavı görmek

Kahve falında tavuklu bulgur pilavı görmek

Kahve falında tavuklu bulgur pilavı görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuklu bulgur pilavı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size kendinizi iyi hissettirebilir.

Kahve falında tavuklu bulgur pilavı görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işarettir.

Kahve falında bulgur pilavı ve tavuk yemek anne babayla ters düşüleceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu bulgur pilavı görmek sermaye kaybedeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı yaptığını görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, ilişkiye huzurun geleceğine işaret eder.

Kahve falında bulgur pilavı vermek karşısına kötü insanlar çıkacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bulgur pilavı yemek görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı yemek sermayenin harcandığına değeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir