AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık deniz görmek

Kahve falında bulanık deniz görmek

Kahve falında bulanık deniz görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık deniz gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Kahve falında denizi dalgalı ve bulanık görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz suyunu bulanık görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında deniz bulanık görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin bulanık olduğunu görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık deniz suyu görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalettir.

Kahve falında bulanık denizden çıkmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, şansının kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir