AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğdayın biçildiğini görmek

Kahve falında buğdayın biçildiğini görmek

Kahve falında buğdayın biçildiğini görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğdayın biçildiğini gördüyseniz:

  • Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir.

Kahve falında buğday yandığını görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine işarettir.

Kahve falında buğday tarlasına girmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında altın buğday görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında buğday koparmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, işlerinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday mısır görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday çorbası yemek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday döküldüğünü görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir