Kahve falında buğday koparmak

Kahve falında buğday koparmak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında buğday koparmak gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında buğdaya gübre atmak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında buğday pişirdiğini görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında buğday doldurmak kötü günler yaşanacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Kahve falında buğday süpürmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday hasadı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işarettir.

Kahve falında buğday ambarına girmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş buğday görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir