Kahve falında gömü kazmak

Kahve falında gömü kazmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömü kazmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında gömü kazmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boka gömülmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında altın gömü görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömü altın görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında karlara gömülmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında denize gömülmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere gömülmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top