AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday yarması görmek

Kahve falında buğday yarması görmek

Kahve falında buğday yarması görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday yarması gördüyseniz:

  • Değişik dost çevrelerinden ilginç teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında buğday yarma görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday yarması görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında yarma şeftali görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş yarma görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yarma çorbası görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, işveren koltuğunda oturacağına işarettir.

Kahve falında mısır yarması görmek çok büyük kazançlar getireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yarma görmek hayallerinin suya düşeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yarma görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir