AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış yarma görmek

Kahve falında haşlanmış yarma görmek

Kahve falında haşlanmış yarma görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, umutlanacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok sağlıklı olunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış yarma gördüyseniz:

  • Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında haşlanmış yarma görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yarma şeftali görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalettir.

Kahve falında buğday yarması görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş yarma görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarma görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine yorulur.

Kahve falında buğday yarma görmek yükseleceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısır yarması görmek durumunuzun iyileşeceğine, umutlarının söneceğine yorulur.

Kahve falında yarma çorbası görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir