AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarma şeftali görmek

Kahve falında yarma şeftali görmek

Kahve falında yarma şeftali görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalet eder.

Kahve falında yarma şeftali gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek ısrarla üzerine gitmekten daha doğru olabilir.

Kahve falında yarma şeftali görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında yarma çorbası görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yarma görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yarma görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında haşlanmış yarma görmek onun istediği yoldan gideceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında buğday yarması görmek çocuk sahibi olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır yarması görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında buğday yarma görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir