Kahve falında pişmiş yarma görmek

Kahve falında pişmiş yarma görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çok mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş yarma gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Kahve falında pişmiş yarma görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, onu cesaretlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır yarması görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yarma çorbası görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarma görmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday yarması görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında haşlanmış yarma görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yarma şeftali görmek uzun sohbetler edeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday yarma görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir