AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca öbeği görmek

Kahve falında karınca öbeği görmek

Kahve falında karınca öbeği görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında karınca öbeği gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında karınca öbeği görmek inancının zayıflayacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday öbeği görmek mutluluk bulacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç öbeği görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında karınca süpürmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında karınca yuvasından toprak almak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında karınca toplamak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük karınca görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karıncalı ekmek yemek inancından sapacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir