AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday dövmek

Kahve falında buğday dövmek

Kahve falında buğday dövmek aralarından su sızmayacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, huzurunun yerine geleceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında buğday dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Kahve falında buğday dövmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve buğday görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kazanda buğday kaynatmak planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday ekmek görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten buğday yağdığını görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş buğday yemek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında buğday doldurduğunu görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, onlardan medet umacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır ve buğday görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir