AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ekmek

Kahve falında buğday ekmek

Kahve falında buğday ekmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday ekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında tarlaya buğday ekmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulur.

Kahve falında buğday tarlası ekmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine inanılır.

Kahve falında toprağa buğday ekmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalettir.

Kahve falında buğday tohumu ekmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday ekmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına inanılır.

Kahve falında buğday ekmek görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yardımın alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday ekmeği yemek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday ekmeği görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir