AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa buğday ekmek

Kahve falında toprağa buğday ekmek

Kahve falında toprağa buğday ekmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, zararlarını telafi edeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına delalettir.

Kahve falında toprağa buğday ekmek gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Kahve falında toprağa buğday ekmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tohumu ekmek çok sayıda borca gireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında buğday ekmek görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya buğday ekmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday ekmeği görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday tarlası ekmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday ekmeği yemek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında buğday ekmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir