AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday dağıttığını görmek

Kahve falında buğday dağıttığını görmek

Kahve falında buğday dağıttığını görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kişinin rahat edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalettir.

Kahve falında buğday dağıttığını gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda değişikliklere veya beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Kahve falında buğday dağıttığını görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük buğday tanesi görmek maddi imkânlarının artacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kaynatılmış buğday yemek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına yorulur.

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, güzel günlerle tanışılacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş buğday görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında buğday karıştırdığını görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına işarettir.

Kahve falında buğday yıkandığını görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday saçmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir