AnaSayfa / Genel / Kahve falında buda görmek

Kahve falında buda görmek

Kahve falında buda görmek ayağa kalkacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, aileden ayrı kalınacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, o masumların bedduasını alacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buda gördüyseniz:

  • Duygusal bir konuda ani tepkilerden kaçınılması gerekiyor.

Kahve falında tavuk budu görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında budanmış asma görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk butu görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında butun para görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulur.

Kahve falında but et görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında budanmış ağaç görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında but yemek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında but görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok iyi giden işlerin duracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir