AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk butu görmek

Kahve falında tavuk butu görmek

Kahve falında tavuk butu görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk butu gördüyseniz:

  • Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında pişmiş tavuk budu yemek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk but görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına yorulur.

Kahve falında tavuk budu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk butu görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk budu görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına inanılır.

Kahve falında çiğ tavuk budu görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk but yemek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında tavuk budu almak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir