AnaSayfa / Genel / Kahve falında but görmek

Kahve falında but görmek

Kahve falında but görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında but gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kızarmış but görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında tavuk budu pişirmek onlardan büyük hayır göreceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç budandığını görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında but eti görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında inek budu görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk butları görmek mallarının da hayırlı olacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında butun para görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında kuzu budu görmek işlerin çığırından çıkacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir