AnaSayfa / Genel / Kahve falında butun para görmek

Kahve falında butun para görmek

Kahve falında butun para görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında butun para gördüyseniz:

  • Çevre değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında butun para görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk but yemek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk butu görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında but pişirmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, tecrübe kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu budu görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına işarettir.

Kahve falında hindi budu görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk budu görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında but eti görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir