AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk budu görmek

Kahve falında tavuk budu görmek

Kahve falında tavuk budu görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, düzenin bozulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir uzmana başvurulacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk budu gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında çiğ tavuk budu görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış tavuk budu görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk but yemek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk butları görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk budu almak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk budu yemek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına yorulur.

Kahve falında tavuk but görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında tavuk budu pişirmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir