AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden bozuk para almak

Kahve falında ölmüş birinden bozuk para almak

Kahve falında ölmüş birinden bozuk para almak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden bozuk para almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdansa, belli planlar dahilinde hareket etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında yerlerden bozuk para toplamak kendisine fazlaca kar getireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinden bozuk para toplamak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bozuk para görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk para harcadıgını görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok bozuk para bulmak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bozuk para paylaşmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulur.

Kahve falında topraktan bozuk para toplamak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına bozuk para vermek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir